Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 16 July 2018, 05:35   #1
Member
 
Country: Netherlands
Make: Yam 380s
Length: 3m +
Engine: Outboard 4hp
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
Hello From the Netherlands

Hi Guys, I'm Jeroen and i'm living in europe-> the Netherlands. I currently own a Yam 380s with a 4 pk outboard engine.

I've gotten the boat last year after it was stowed in a gardenhouse for like 8 years or more. Ive taken it for a spin last year after i checked the engine and gave it some fresh parts.

I dont no if iam going to use the right words, because i translate them from dutch to english.

But the "flap" from the "mirror" (the plate where you put on the engine) to the tube is getting lose on one side of the tube. So im going to glue it nice and tight after some info from the board and youtube.

__________________

__________________
Jeronimo88 is offline   Reply With Quote
Old 16 July 2018, 06:34   #2
Member
 
Country: UK - England
Town: Retford
Boat name: Spy-sea-one
Make: Excel 435
Length: 4m +
Engine: Suzuki Outboard/25/4
Join Date: Oct 2011
Posts: 5,490
hi mate welcome

i guess your gluing the transom where it fixes to the tubes polymarine have some good tips on how to repair good luck happy boating

http://www.polymarine.com/shop/
__________________
jeffstevens763@g is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 19:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×