Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 23 March 2016, 08:56   #31
RIBnet admin team
 
willk's Avatar
 
Country: Ireland
Make: Redbay Boats
Length: 9m +
Engine: 370hp
Join Date: Feb 2008
Posts: 12,924
RIBase
Quote:
Originally Posted by Poly View Post
Is he taking DD with him!
Patently not - or he'd have fitted a second VHF and plotter c/w WiFi to keep him occupied.


I was seriously considering an "auxiliary helm" for him too....

__________________

__________________
"Who knows what evil lurks in the hearts of men?"
.
willk is online now   Reply With Quote
Old 23 March 2016, 08:59   #32
RIBnet admin team
 
willk's Avatar
 
Country: Ireland
Make: Redbay Boats
Length: 9m +
Engine: 370hp
Join Date: Feb 2008
Posts: 12,924
RIBase
Quote:
Originally Posted by Poly View Post
Having the VHF easy for the navigator to reach is very helpful
Knowing (without having to check between your legs) what channel you're about to TX on is dead handy too...
__________________

__________________
"Who knows what evil lurks in the hearts of men?"
.
willk is online now   Reply With Quote
Old 23 March 2016, 12:52   #33
Member
 
Country: UK - England
Town: Bristol
Make: Ribcraft
Length: 5m +
Engine: Yamaha
Join Date: May 2006
Posts: 4,194
Quote:
ol School boy error, my tig unit is DC and not AC/DC, i didn't think i'd need one, I now have several Ally jobs racked up
You gonna be thunderstruck wid all that going on dude!!
__________________
Member of S.A.B.S. West Country Division
matt h is offline   Reply With Quote
Old 06 April 2016, 08:08   #34
Member
 
Country: UK - England
Town: Eastbourne
Boat name: Velassaru
Make: Lomac
Length: 8m +
Engine: 2 Verado 200hp
MMSI: 235102197
Join Date: Jul 2013
Posts: 21
Quote:
Originally Posted by Pikey Dave View Post
My HDS gen 3 has built in wifi, never used it. I can see its use on a large boat where you could use an iPad as a repeater at a chart table etc. But not on a RIB.
I am looking forwards to watching on the iPad when there are fish under the boat from where I sit fishing (in front of the console), it is only 1 metre form the plotter but I can't see it from there - definitely a selling point for me (HDS-3 on order)
__________________

__________________
Roughrider is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 18:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.