Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 09 October 2004, 20:21   #1
Member
 
Country: UK - Scotland
Town: Oban
Boat name: RIB Tickle
Make: Humber Assault
Length: 5.3m
Engine: Yamaha 60ETO,Tohatsu 3.5
Join Date: Dec 2003
Posts: 371
421 buzzing noise

Just installed my new 421 and is seems much better than the Silva's that it replaces, apart from one niggle.
I am getting a faint buzzer noise once a second when my GPS is connected, position shows up but the noise is there all the time when it is shown, plus the time offset doesn't seem to work.
Can't find anything in the manual, any ideas what is wrong?
__________________

__________________
http://www.argylldiving.btinternet.co.uk
Rupert Bear is offline   Reply With Quote
Old 12 October 2004, 11:15   #2
Member
 
Country: UK - Scotland
Town: Oban
Boat name: RIB Tickle
Make: Humber Assault
Length: 5.3m
Engine: Yamaha 60ETO,Tohatsu 3.5
Join Date: Dec 2003
Posts: 371
Icom tell me it is interference getting picked up from the GPS and some ferrites or moving the power supply wires away from the GPS supply.
Hopefully this will do it.
__________________
http://www.argylldiving.btinternet.co.uk
Rupert Bear is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 00:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.