Thread Tools Search this Thread
Old 09 July 2013, 14:59   #11
Country: USA
Town: Seattle
Boat name: Water Dog
Make: Polaris
Length: 4m +
Engine: Yamaha 60hp
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,152
Weird, 115hp is a bit large but how do they pull start then?

captnjack is offline   Reply With Quote
Old 09 July 2013, 15:05   #12
Country: UK - England
Town: Liverpool
Boat name: BENJ5
Make: Zodiac
Length: 5m +
Engine: Suzuki DF90hp
Join Date: Jul 2006
Posts: 98
We had the same problem with our Yamaha 50hp efi. It was turning over OK, but would not start, as soon as we connected a charger pack it fired into life.

br1anuk is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 23:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.