Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 30 May 2013, 04:04   #1
Member
 
Country: UK - England
Boat name: ShaarkBait
Make: Zodiac 3.6 FR
Length: 3m +
Engine: Mariner 9.9 4-stroke
Join Date: Nov 2012
Posts: 364
What's going on here? Shop buttons everywhere

Have you been hacked or just a bad update?

Safari on iPad. Seems ok on explorer 10 on windows.

Forum unusable.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	130
Size:	184.4 KB
ID:	80750  
__________________

__________________
IanH is offline   Reply With Quote
Old 30 May 2013, 04:13   #2
Member
 
Country: UK - England
Boat name: ShaarkBait
Make: Zodiac 3.6 FR
Length: 3m +
Engine: Mariner 9.9 4-stroke
Join Date: Nov 2012
Posts: 364
Just had to remove all web data and cookies to clear.

Seems ok now. Probably issue with iPad.
__________________

__________________
IanH is offline   Reply With Quote
Old 30 May 2013, 11:13   #3
AJ.
RIBnet supporter
 
AJ.'s Avatar
 
Country: UK - England
Town: Warwickshire
Boat name: Impulse
Make: Ribcraft
Length: 5m +
Engine: Suzuki 140
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,020
Weird I had that same issue to, but fixed it with a shutdown
__________________
AJ. is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 18:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.