Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 28 November 2012, 19:29   #1
Member
 
ppenman's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Wickford, Essex
Boat name: Wanderer
Make: Ribeye, Zodiac FR
Length: 7m +
Engine: Yamaha F300, 25 2S
MMSI: 235095667
Join Date: Aug 2010
Posts: 219
Recent ribnet update on ipad

Hi,

I've updated the latest ribnet release on my iPad. Unfortunately it doesn't appear to be working properly even though it works fine on my iPhone. I've deleted and reinstalled the app but many of the buttons still don't work. Is anybody else having this problem ?
__________________

__________________
ppenman is offline   Reply With Quote
Old 29 November 2012, 09:45   #2
Member
 
Country: UK - England
Town: Dorset & Hants
Boat name: Streaker/Orange
Make: Avon/Ribcraft
Length: 4m +
Engine: 50Yam/25 Mariner
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,551
Android App has fallen over today and still is ...on both phones - not just my crappy HTC ...
__________________

__________________
PeterM is offline   Reply With Quote
Old 29 November 2012, 12:08   #3
Member
 
ianhappy's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Crawley
Boat name: BerryBuoys
Make: BananaShark
Length: 6m +
Engine: Mercury 115 EFi
MMSI: 235068187
Join Date: Sep 2007
Posts: 129
Same here on Galaxy S3...
__________________
Member of the ebay Blue RIB cover club.
ianhappy is offline   Reply With Quote
Old 29 November 2012, 12:28   #4
Member
 
T 15's Avatar
 
Country: UK - N Ireland
Town: Bangor, Co Down
Boat name: Ribeye & Tremlett 15
Make: Ribeye & Tremlett 15
Length: 4m +
Engine: Yamaha F40, Merc 500
Join Date: Jul 2010
Posts: 265
working ok on Galaxy 2

posted via PC
T 15 is offline   Reply With Quote
Old 29 November 2012, 12:44   #5
Member
 
martini's Avatar
 
Country: UK - Channel Islands
Town: jersey
Boat name: Martini II
Make: Arctic 28/FC470
Length: 8m +
Engine: twin 225Opti/50hp 2t
MMSI: 235067688
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,021
Quote:
Originally Posted by ppenman View Post
Hi,

I've updated the latest ribnet release on my iPad. Unfortunately it doesn't appear to be working properly even though it works fine on my iPhone. I've deleted and reinstalled the app but many of the buttons still don't work. Is anybody else having this problem ?
Exactly the same problem here too on iPad 2. The forums and current buttons not responding, the others are ok.
__________________
martini is offline   Reply With Quote
Old 29 November 2012, 12:57   #6
Member
 
kerny's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Ashton-under-Lyne Lancs
Boat name: IMOGEN
Make: Air-Craft 5.4
Length: 5m +
Engine: Etec 60
MMSI: 235087492
Join Date: May 2010
Posts: 7,040
RIBase
Send a message via Skype™ to kerny
Android app has crashed so I have reinstalled it and it seems to be working okay now fingers x
__________________
Member of S.A.B.S. (Lancashire Division)
kerny is offline   Reply With Quote
Old 29 November 2012, 15:09   #7
Member
 
xr650's Avatar
 
Country: UK - England
Town: south Yorkshire
Boat name: Trasee
Make: Ribcraft
Length: 5m +
Engine: Suzuki 90
MMSI: 235099743
Join Date: Sep 2011
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by ppenman View Post
Hi,

I've updated the latest ribnet release on my iPad. Unfortunately it doesn't appear to be working properly even though it works fine on my iPhone. I've deleted and reinstalled the app but many of the buttons still don't work. Is anybody else having this problem ?
same problem pal..had to re load
iPad app twice now .still not working .using main website at moment..
__________________
xr650 is offline   Reply With Quote
Old 29 November 2012, 15:13   #8
Administrator
 
Janet H's Avatar
 
Country: USA
Town: Pacific NW, USA
Length: under 3m
Join Date: Feb 2011
Posts: 96
RIBase
The latest release is waaaay buggy and the issues have been reported to the app developer.

For the ipad you might try launching the app in with the device in portrait orientation and see if it helps.

For android users, some have reported good results uninstalling and reloading the app... but again it's a temp work around.
__________________
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 30 November 2012, 09:06   #9
Member
 
ianhappy's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Crawley
Boat name: BerryBuoys
Make: BananaShark
Length: 6m +
Engine: Mercury 115 EFi
MMSI: 235068187
Join Date: Sep 2007
Posts: 129
Thanks, un-install/re-install worked for me
__________________
Member of the ebay Blue RIB cover club.
ianhappy is offline   Reply With Quote
Old 30 November 2012, 14:54   #10
Member
 
Silverfox's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Mallorca
Boat name: Amaroo
Make: Jeanneau & Seago 2.6
Length: 7m +
Engine: Outboard 200hp & 4hp
MMSI: 235104224
Join Date: Jun 2011
Posts: 543
Same issue for me on iPad 2. The uninstall / reinstall didn't work either. How will I live without rib net........ (Trouble and strife will be pleased).
__________________

__________________
Will.

"By skill not force."
Silverfox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.