RIBnet Forums

RIBnet Forums (https://www.rib.net/forum/)
-   About RIBnet | Site Help & Announcements (https://www.rib.net/forum/f31/)
-   -   RIBnet access. (https://www.rib.net/forum/f31/ribnet-access-42332.html)

C2 RIBS 19 June 2011 12:43

Website issue again
 
Well I sorted I phone app but now home PC and laptop won't allow me onto site. It will not load. All other sites I use are ok. Any ideas or is it the site

Sent from my iPhone using Rib.net

Poly 19 June 2011 14:03

Thanks for letting us know. Everything seems to be working.g fine for me. Can you confirm:

- browser you are using
- if you have cleared cookies
- if you have tried a different machine

C2 RIBS 19 June 2011 14:08

Internet ex 7
Two machines fail to access ribnet
How do I clear cookies?

Sent from my iPhone using Rib.net

The Grocer 19 June 2011 16:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by C2 RIBS (Post 406897)
How do I clear cookies?

Like this?

Bigmuz7 19 June 2011 16:56

Quote:

Originally Posted by the grocer (Post 406918)
like this?


lol :)

Poly 19 June 2011 17:31

If you don't fancy the Grocer's approach - then the instructions will be something like this

In IE, go to Tools -> Internet Options -> General.
--> Settings.
--> View Files.
Select the cookie you want to delete. (you probably have multiple rib.net cookies (I have 8) and check for All about rigid inflatable boats -- for RIB enthusiasts and all rigid inflatable boat users too (I have another 7!)
On the File menu, click Delete.
Click OK.

I don't have IE on this machine so that a mixture of memory and google guessing so exact names may be different.

I would then close and restart IE before trying to open ribnet again. Can you tell us what error you get, if it will let you go to the site but not login etc.

benc 19 June 2011 17:53

Ian, if you're still having problems, I will happily take a look at your computer and take a look (I think I did this before for some website troubles you were having)? I will PM you with my number, call me if you would like me to help sort.

Regards

Ben

benc 19 June 2011 17:55

Also, you can use the link here to reset cookies easily:
https://www.rib.net/forum/f31/forum-u...tml#post406581

kerny 20 June 2011 02:17

RIBnet access.
 
From 1500hrs yesterday until 0800hrs this morning I couldn't access the forum, all my other websites were fine. I sent emails to a couple of RIBnet members and they had no problems. Was it just me!! or has anyone else had the same problem ?? :( ADMIN please don't let it be this long again, I had to sit watching TV with the mrs most of the evening. :( luckily I managed to escape to the pub for the last hour. :D

Nasher 20 June 2011 02:24

Not just you.

So what's changed between about 8pm on Saturday evening and 10am Sunday?
Following the issues straight after the 'upgrade' my access to Rib.net has been fine.

Over the weekend I was browsing and posting OK until we went out Saturday evening, then whilst checking the weather etc Sunday morning before we went out for the day I couldn't connect to Rib.net despite everything else being normal.

Sunday evening all my other browsing was completely normal, other forums, ebay, email, banking, absolutely everything completely normal, but I couldn't get anywhere near Rib.net.

I sent another member a text to see if he was having the same issue, and he replied that everthing was OK for him, so I did a google search for Rib.net and viewed the latest cashed page, which showed that there appeared to be normal activity.

I've managed to connect at work this morning which is how I'm posting this, but right up to @1am I still couldn't connect at home by IE or Firefox.

IE is telling me - Oops! Internet Explorer could not connect to www rib net

Firefox is telling me - The connection has timed out. The server at www rib net is taking too long to respond.

Again, ALL my other browsing is NORMAL.

Can one of the administrators please help.
Why should I have this trouble with Rib.net when all my other browsing is completely normal?
Am I the only one? or am I lucky to have access at work and all the other people denied access can't connect and speak for themselves?
Have the tech team being messing again?

Nasher.

Poly 20 June 2011 03:01

Nasher, you are not the only one, Kerny and C2 have been having issues (and possibly others who haven't found a way to share the issue). I've merged the two threads so its clear you are all in the same boat.

Kerny - has it now started working on a machine which was previously failing or did you post that from a different computer (as per Nasher at work)?

kerny 20 June 2011 03:17

Quote:

Originally Posted by Polwart (Post 406954)
Nasher, you are not the only one, Kerny and C2 have been having issues (and possibly others who haven't found a way to share the issue). I've merged the two threads so its clear you are all in the same boat.

Kerny - has it now started working on a machine which was previously failing or did you post that from a different computer (as per Nasher at work)?

Same machine. Everything else worked, F/B , Twitter other forums no probs, just RIBnet.

benc 20 June 2011 03:27

If someone can give me remote access to there machine that's not working (I can give you a link to allow this), I can take a look - I am going into a meeting shortly, but will be free around lunch time.

If anyone is willing, please PM me and ill give you details to allow remote access ( via team viewer - TeamViewer - Free Remote Access and Remote Desktop Sharing over the Internet) - theres no install to do, and when you close the program thats it, remote access no longer available.

C2 RIBS 20 June 2011 04:42

Quote:

Originally Posted by Polwart (Post 406954)
Nasher, you are not the only one, Kerny and C2 have been having issues (and possibly others who haven't found a way to share the issue). I've merged the two threads so its clear you are all in the same boat.

Kerny - has it now started working on a machine which was previously failing or did you post that from a different computer (as per Nasher at work)?

I was unable to access Ribnet for over a day and did not change any settings, I have not cleared cookies and now the site is accessable again, so I guess changes have been made?

kerny 20 June 2011 05:08

Maybe our new owners "The Septic Tanks" are not who they say they are, they could be from another planet, "Aliens from afar" :eek: who have picked our names out at random and the miissing days or hours have really been abductions and have happened while we have been sitting happily at our PC's reading a particular post on Mental Health issues. :D

Mork calling willk.....:whistling:

C2 RIBS 20 June 2011 05:28

Quote:

Originally Posted by kerny (Post 406977)
Maybe our new owners "The Septic Tanks" are not who they say they are, they could be from another planet, "Aliens from afar" :eek: who have picked our names out at random and the miissing days or hours have really been abductions and have happened while we have been sitting happily at our PC's reading a particular post on Mental Health issues. :D


Mork calling willk.....:whistling:

Whatever you have been taking, you need to leave it for a while:D

Janet H 20 June 2011 10:12

Quote:

Originally Posted by Nasher (Post 406951)

Can one of the administrators please help.
Why should I have this trouble with Rib.net when all my other browsing is completely normal?
Am I the only one? or am I lucky to have access at work and all the other people denied access can't connect and speak for themselves?
Have the tech team being messing again?

Nasher.


Nasher - can you run a traceroute and post or e-mail the results? Maybe we can see where the hang is?

Nasher 20 June 2011 11:50

Janet

Hi.

I've run a trace and posted the result below.

It's actually back to normal tonight, so is possibly going to be of little value.
Apologies, I should have thought to run it yesterday when I couldn't connect.

Nasher.

Tracing route to rib.net [174.37.94.77]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms SE572 [192.168.1.1]
2 20 ms 18 ms 19 ms esr4.kingston4.broadband.bt.net [217.47.46.143]

3 19 ms 19 ms 20 ms 217.47.46.77
4 21 ms 21 ms 21 ms 213.1.67.134
5 23 ms 24 ms 21 ms 213.1.79.34
6 20 ms 22 ms 20 ms 213.1.79.85
7 53 ms 22 ms 21 ms 87.237.20.246
8 22 ms 21 ms 20 ms ae1-0.lontr2.London.opentransit.net [193.251.254
.33]
9 24 ms 28 ms 26 ms tengige0-13-1-0.lontr1.London.opentransit.net [1
93.251.242.238]
10 25 ms 21 ms 22 ms level3-1.GW.opentransit.net [193.251.248.46]
11 22 ms 21 ms 21 ms ae-34-52.ebr2.London1.Level3.net [4.69.139.97]
12 93 ms 93 ms 91 ms ae-44-44.ebr1.NewYork1.Level3.net [4.69.137.78]

13 102 ms 106 ms 108 ms ae-61-61.csw1.NewYork1.Level3.net [4.69.134.66]

14 96 ms 95 ms 97 ms ae-62-62.ebr2.NewYork1.Level3.net [4.69.148.33]

15 127 ms 126 ms 128 ms ae-3-3.ebr2.Dallas1.Level3.net [4.69.137.121]
16 128 ms 129 ms 128 ms ae-72-72.csw2.Dallas1.Level3.net [4.69.151.141]

17 128 ms 126 ms 126 ms ae-2-70.edge2.Dallas3.Level3.net [4.69.145.76]
18 127 ms 128 ms 127 ms SOFTLAYER-T.edge2.Dallas3.Level3.net [4.59.36.94
]
19 127 ms 127 ms 127 ms po6.dar02.sr01.dal01.networklayer.com [173.192.1
8.213]
20 135 ms 128 ms 129 ms po2.fcr04.sr05.dal01.networklayer.com [66.228.11
8.218]
21 127 ms 127 ms 129 ms rib.net [174.37.94.77]

Trace complete.

C:\USERS\NASHER>

Janet H 20 June 2011 12:49

Glad to see this may be a thing of the past. If it happens again, gathering this info is extremely helpful.

Bigmuz7 21 June 2011 16:21

Hmm Thats a lot of hops


All times are GMT -5. The time now is 00:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.