Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 15 May 2011, 21:14   #1
Member
 
Country: USA
Length: 9m +
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Need help with mold/mildew on a Nautica RIB

I think I made a mistake and I am hoping it can be corrected. I have a 12 foot Nautica Rib (grey tubes) that I purchased new about 9 months ago. All was fine until a few months ago when I sprayed 303 protectant on the boat while it was still wet from a rinsing and I left it to dry on its own. The boat is stored outdoors in on a floating dock. When I came back a couple of weeks later, the top half of the tubes were covered in small orangish-brown dots. Not sure if it was mold or mildew, and I assumed that I sealed the moisture in with the 303 which caused the problem.

After trying a few different methods including diluted bleach, I was able to remove the spots with 3M mildew remover. However, they now reappear every week or two. Is this mold or mildew? Is there anything I can do to permanently remove this? I would sincerely appreciate any help I can get. Thanks.
__________________
cabo35kk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 19:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.