Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 02 January 2004, 07:47   #11
Member
 
Country: UK - Scotland
Make: HumberOceanOffshore
Length: 8m +
Engine: Volvo KAD300/DPX
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,962
Quote:
Originally posted by Dirk Diggler
I've always found that one of the most common reasons for the problem is slack steering and or worn engine mounts!! and I dont mean the bolts through the transom.

Agreed.
__________________

__________________
JW.
jwalker is offline   Reply With Quote
Old 02 January 2004, 07:53   #12
Member
 
Country: UK - England
Town: Brittany/Portsmouth
Boat name: Merlin
Make: Solent 6.5
Length: 6m +
Engine: 200
MMSI: soon !
Join Date: Jul 2003
Posts: 5,451
So whats slack

I f you stand behind when the boats on its trailer and try to move the engine from side to side fro a down central position should you get any movment at all?

I'll try this tomorrow

Paul
__________________

__________________
Happy New Resolutions!!! : RIBbing for the craic!!!
The Jackeens is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.