Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 11 August 2014, 16:01   #1
Member
 
Country: UK - England
Town: Birkenhead
Length: 4m +
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
zodiac adela chamber / tube will not inflate

Hi,

After being deflated for 6 months the rear end / back chambers inflate easy so do sides(left side does anyway not checked right yet) but the front chambers will not inflate at all, not even a tiny bit and I do not know what the problem could be (?)

I would have thought if puncture that still would have inflated a bit but tube does not inflate at all and cannot hear any hissing / air escaping either.

Can anyone help with suggestion what problem could be?

Thanks in advance for any info,

Regards,

Mark.
__________________

__________________
Mark Burgwin is offline   Reply With Quote
Old 13 August 2014, 13:22   #2
Member
 
Country: UK - England
Boat name: ....
Length: no boat
Engine: Mercury 15hp
Join Date: Feb 2013
Posts: 96
Sounds like the rubber seal on the valve is stuck closed.

Put a little washing up liquid in the valve and try gently ease it open.... be careful not to damage it !
__________________
HighlandR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 19:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.