Thread Tools Search this Thread
Old 30 June 2009, 13:42   #1
Country: UK - England
Length: 3m +
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Bombard 380

Hi, i have a bombard 380 and i seem to be having trouble with the aerotec floor, as it doesn't seem that rigid when fully inflated and it creates an arch at the back when under power. Does anyone have any idea what i might be doing wrong?

Ivesy is offline   Reply With Quote
Old 02 July 2009, 08:15   #2
John Kennett's Avatar
Country: UK - England
Town: Brighton
Length: 3m +
Join Date: May 2000
Posts: 6,678
My immediate guess is that you may not be inflating it enough - it needs to be at a much higher pressure then the tubes. What sort of pump are you using? Do you have a pressure gauge?
John Kennett is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.