Thread Tools Search this Thread
Old 22 July 2005, 05:52   #1
Country: UK - England
Town: bicester, Oxford
Boat name: mach1
Make: avon SR5.4
Length: 5m +
Engine: 90hp yamaha
Join Date: Jan 2005
Posts: 177
yamaha trim guage

my trim guage has given up on me, the wires are correctly connected to there relevent colours and the wires have not been disturbed on the outboard.. the only thing i have added was an electronic yam guage? but removing this has not restored my trim guage!! is there a way of testing just the guage? or has any one got one to sell me ??

ian mcconnell is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2005, 14:35   #2
Country: USA
Boat name: Thalassa
Length: 5m +
Engine: Honda 115 4 stroke
Join Date: Jul 2005
Posts: 369
clean the trim tubes
Chopppywaters is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.