Thread Tools Search this Thread
Old 30 May 2002, 06:06   #1
Country: UK - England
Town: West London
Make: ribcraft
Length: 4.8
Engine: Mariner 50 4stroke outboard
Join Date: May 2002
Posts: 11
Problem with Navico VHF

I have a Navico RT1200 console mounted VHF which switches itself to scan when I get underway. And stays on 'scan' whatever I do.

Has anyone else had a this sort of problem?

I think it might be either water getting in to the scan button, or motion of the boat jarring the radio. Any suggestions, before I take it in to Navico agent?

Regards, Robert
RobertJL is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.