Thread Tools Search this Thread
Old 06 November 2006, 15:20   #1
Country: Other
Town: Nassau, The Bahamas
Boat name: Rubba' Duck
Make: Avon
Length: 5m +
Engine: twin 50hp Honda
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Problem with Honda Rev Gauge

I have an Avon 560 with twin BF50's that recently had a bilge pump problem and after I got back from a week long trip the boat was like an aquaruim I changed the batteries and some cables but the gauges seem to have problem showing the correct engine rpm, the engines however are running fine and I can tell by the sound that they are going up to 5000-5500 but the gauges are showing 2-2500 max. Please help me. (see the boat attached)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Captain M.JPG
Views:	130
Size:	39.2 KB
ID:	23085  
mamadi is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.