Thread Tools Search this Thread
Old 03 June 2010, 17:52   #1
Country: UK - England
Town: Hayling Island
Boat name: Rapid
Make: Solent
Length: 6m +
Engine: 150 Mariner FS
MMSI: 235072903
Join Date: Jun 2009
Posts: 69
Navman Fishfinder /Depth

When switched on my unit states 'no transducer detected' ive checked for loose wires behind the unit, all fine. Cant see any break in the cable (its very uptogether) and the transducer itself hasnt been moved.

Has anyone experienced similar, if so whats to do.

Also my seperate Navman GPS unit seems to have lost its memory so no retained waypoints. I have to input eack time and reset the time if I want correct tide info and so on. Is this as simple as a back up battery losing the will to live?

Both units in very good order apart from this and are 2005 models.

Any sensible information greatfully recieved.

Mick Balch is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.