Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 23 August 2008, 17:37   #1
Member
 
Country: UK - England
Town: Aylesbury/Lymington
Boat name: Farfetched
Make: Solent
Length: 6m +
Engine: 150hp Optimax
MMSI: 235021048
Join Date: Apr 2004
Posts: 859
Lowrance beeping and flashing!!

I have a 330C and it has started to cycle through its light levels and beep at the same time! Seems to be a problem with a dirty / problem connector under the ON button. Has anyone else had the problem? Has anyone taken a unit like this apart? It is 3.5 years old.....
__________________

__________________
brucehawsker is offline   Reply With Quote
Old 23 August 2008, 18:44   #2
Member
 
Andy Moore's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Cowes, Isle of Wight
Boat name: TiLT 2
Make: Avon Adventure 620
Length: 6m +
Engine: Optimax 135
MMSI: 235032203
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,639
We had exactly this problem with 2 LMS-332c's. They kept flashing and beeping. I think the keypads were shorting. Both were replaced under warranty. They would have been around the same build dates as yours, I would imagine.
__________________
RIBnet: now available on Facebook!
Andy Moore is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.