Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 07 June 2009, 15:13   #1
Member
 
Country: UK - England
Town: N. Devon
Boat name: Nutkin Too
Make: X-Pro Defender
Length: 5m +
Engine: Outboard, Suzuki 90
MMSI: 235095884
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,367
RIBase
Hummingbird problem

Hi all

Has an had an issue with a Hummingbird 3d wide view unit where by the the thing turns itself off?

I've re wired it, the power supply is fine and it turns on ok. Then aftera couple of minutes it'll turn it self off. Press the On button and it'll turn back on, but not for long and so it goes on.

Is it dead? A known issue or a problem caused by having the transducer not fully fixed?

Ta muchly
__________________

__________________
treerat is offline   Reply With Quote
Old 08 June 2009, 05:11   #2
Member
 
Country: USA
Town: Oakland CA
Length: 3m +
Join Date: Feb 2005
Posts: 6,653
I had a cheaper Humminbird unit than yours (lots cheaper), and had enough power cord problems that I tossed it in the trash and bought something else. I wouldn't have foisted it off on a friend for free, even.

This may or may not be your problem, but finding a way to jump power to the head unit without going through the supplied cord would rule it out.

jky
__________________
jyasaki is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 22:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.