Thread Tools Search this Thread
Old 20 October 2009, 18:39   #11
Country: UK - Wales
Town: West Wales
Make: Vipermax 5.8, SR4.7
Length: 5m +
Engine: 150 Opti, F50EFi
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,298
Originally Posted by gibbo500 View Post
... once the boat starts banging about it switches off.
Must be switching off a lot on your boat then, gibbo?

Downhilldai is offline   Reply With Quote
Old 21 October 2009, 15:58   #12
Hightower's Avatar
Country: UK - England
Town: Fareham
Length: 6m +
Join Date: Sep 2003
Posts: 7,829
I had this problem too. Turned out that the plug wouldn't do up properly and kept working loose. Sikaflex was my friend that day


Looks Slow but is Fast
Member of the ebay Blue RIB cover club.
Hightower is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 17:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.