Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 02 June 2009, 17:57   #1
Member
 
Country: UK - Channel Islands
Town: St Peter Port
Boat name: La Conchee
Make: Coastline
Length: 7m +
Engine: Suzuki 150
MMSI: 235055744
Join Date: Apr 2007
Posts: 31
Fuel Gauge

I have a Suzuki 150 with a Suzuki fuel gauge and this season when I turn on the electrics the fuel gauge doesnt work and either a good thump or after the boat has been moving it starts to work.

Any clues as to the likely problem?

Rob
__________________

__________________
comfy is offline   Reply With Quote
Old 03 June 2009, 09:50   #2
Member
 
Country: UK - England
Town: Buckingham
Make: Ribcraft 4.8
Length: 4m +
Engine: Mariner 75
Join Date: Feb 2007
Posts: 352
How about thumping the fuel tank (possible stuck sender) or the gauge (possible dodgy connection - maybe bullet connector coming loose) ?

Also worth checking the connections from the tank sender all the way to the gauge anyway - if it's solved by corrective violence then a loose connection is the first thought.
__________________

__________________
BumbleAbout is offline   Reply With Quote
Old 03 June 2009, 14:43   #3
Member
 
Country: UK - Channel Islands
Town: St Peter Port
Boat name: La Conchee
Make: Coastline
Length: 7m +
Engine: Suzuki 150
MMSI: 235055744
Join Date: Apr 2007
Posts: 31
Thanks Bumble

I will have a fiddle at the weekend and let you know how I get on

Rob
__________________
comfy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 18:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.