Thread Tools Search this Thread
Old 27 August 2013, 04:23   #1
Country: UK - England
Town: Northampton
Make: RibTec
Length: 5m +
Engine: Outbaord mariner 75
Join Date: Apr 2011
Posts: 506
Eagle Cuda

Hi Guys ,
after many many years of abuse whopps I mean faultless use, my Eagle Cuda 168 wide screen is playing up.
it could be the transducer but theses things are costly.
anyone have a eagle/lowrance single connector transducer going cheap so I can see if the transducer is the issue or the unit itself.

it looses the signal totally and just gives me a flashing depth display and no trace.
jezza2011 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 22:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.