Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 10 March 2010, 11:47   #1
Member
 
Country: Netherlands
Length: 5m +
Join Date: Jul 2004
Posts: 72
Tohatsu owners advice wanted

Hello,

After waking up my 90Tldi from it's winter sleep I noticed something while running on the hose.
The engine runs great and starts immediately but I noticed water coming from a hole in the drive shaft housing (see red arrow), can somebody confirm this is normal ? I never payed attention to it so don't know if this is suposed to be or something wrong....


Thanks in advance,
Stef



__________________

__________________
stingraymax is offline   Reply With Quote
Old 10 March 2010, 17:32   #2
RIBnet supporter
 
yoyo's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Warrington/Anglesey
Make: Menai 480SR.
Length: 4m +
Engine: Tohatsoooooooo 70hp
Join Date: Sep 2005
Posts: 665
Hi, Dont worry I believe this is normal.
__________________

__________________
Yoyo.
---------------------------------------------------
life's full of ups "n" downs.
yoyo is offline   Reply With Quote
Old 10 March 2010, 18:06   #3
Member
 
Country: Netherlands
Length: 5m +
Join Date: Jul 2004
Posts: 72
Thanks
__________________
stingraymax is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.