Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 09 August 2008, 07:04   #1
Member
 
gtflash's Avatar
 
Country: UK - England
Town: southampton
Boat name: TOP CAT 2
Make: Scorpion 8.1
Length: 8m +
Engine: 250hp HO
Join Date: Aug 2003
Posts: 1,318
optimax cable

i have a eyelet on the end of a brown cable out of the optimax loom in the console. Its not attached to anything but im sure it should be!!! any ideas?? looks like should be on an earth or somet but only thing near it is the gauges
__________________

__________________
gtflash is offline   Reply With Quote
Old 09 August 2008, 10:27   #2
Member
 
Country: UK - England
Town: Looe
Make: Delta
Length: 4m +
Engine: Mercury
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,335
Its not used on Optis unless your running analogue gagues.
__________________

__________________
Turbodiesel is offline   Reply With Quote
Old 09 August 2008, 13:38   #3
Member
 
gtflash's Avatar
 
Country: UK - England
Town: southampton
Boat name: TOP CAT 2
Make: Scorpion 8.1
Length: 8m +
Engine: 250hp HO
Join Date: Aug 2003
Posts: 1,318
Quote:
Originally Posted by Turbodiesel View Post
Its not used on Optis unless your running analogue gagues.
thankyou very much
__________________
gtflash is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.