Thread Tools Search this Thread
Old 09 June 2005, 12:35   #1
Country: Other
Town: san salvador
Boat name: african queen
Make: mako inflatbles
Length: 5m +
Engine: OB,90HP
Join Date: Apr 2005
Posts: 3
Mariner 90HP 4-Stk

My boat is fitted with a Mariner 90HP 4-Stk engine. A few weeks ago I installed a Dohlpin Tail to the engine. Since then I have experienced a drop in the engines RPM, reaching now only 3500-4000 instead of the normal 5500-6000. In Idle the engine sounds OK. I have replaced all spark plugs and the Local Dealer have checked the engine and found nothing, yet the problem on the water remains. I noticed a greater vibration of the motor and transom while runnig. I haven't tried without the Dolphin Tail yet. Does anyone have experieced or heard something similar? Thanks
fedejac is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.