Thread Tools Search this Thread
Old 26 June 2011, 15:33   #1
Country: UK - Scotland
Town: Livingston
Boat name: Volante
Make: Osprey Eagle 5.6m
Length: 5m +
Engine: Mariner Optimax 125
Join Date: May 2010
Posts: 94
Help Please - Suzuki DT100 Problem

Got a problem with my Suzuki DT100. Starts fine, runs fine, but after around an hours use, when slowing down to come into the harbour, it stalls and will start again but just stalls again when put into gear and throttled. If I leave it for around 30 - 45 mins, it will start and run again no problem.

Oil Injection has been removed, float switch bypassed and I run it on a 50:1 Premix.

Any ideas guys?
Shog69 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 16:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.