Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 09 April 2011, 19:06   #11
Member
 
Nasher's Avatar
 
Country: Other
Town: Principalite d'Chaos
Boat name: The Nashers Revenge!
Make: Ocean & Bombard
Length: 6m +
Engine: Suzi DT200EFI, DT9.9
MMSI: "Mmmmm SI" she said!
Join Date: Jan 2004
Posts: 4,147
Agghhhh Back again, every time I open a new page.

Nasher.
__________________

__________________
RIBBED For extra pleasure.
Member of the ebay Blue RIB cover club.
Member of the Bombard 380 Aerotec club
Nasher is offline   Reply With Quote
Old 09 April 2011, 19:58   #12
Administrator
 
Country: USA
Town: Florianopolis, Brazil
Boat name: TBD
Length: no boat
Join Date: Dec 2010
Posts: 19
I was stumped at first, I could not figure out why that would happen. Then I remembered we installed a little add-on which puts our Terms of Service and Community Rules on the bottom right of every page. We call the TOS from the Social Knowledge server so if changes are ever made, we make them to one place and it's gets shown at all the partner sites.
__________________

__________________
Andy R is offline   Reply With Quote
Old 10 April 2011, 03:05   #13
Member
 
Country: UK - England
Town: Dorset & Hants
Boat name: Streaker/Orange
Make: Avon/Ribcraft
Length: 4m +
Engine: 50Yam/25 Mariner
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,551
Quote:
Originally Posted by Nasher View Post
Agghhhh Back again, every time I open a new page.

Nasher.
Was also getting them... very annoying so I turned off the PC...not the best result for the site....
__________________
PeterM is offline   Reply With Quote
Old 10 April 2011, 14:37   #14
Member
 
Nasher's Avatar
 
Country: Other
Town: Principalite d'Chaos
Boat name: The Nashers Revenge!
Make: Ocean & Bombard
Length: 6m +
Engine: Suzi DT200EFI, DT9.9
MMSI: "Mmmmm SI" she said!
Join Date: Jan 2004
Posts: 4,147
Not happening this evening, but from your reply Andy R you've not said if you've fixed it or not.

If it's going to come back sometimes it will seriously effect my enjoyment of the site, and I'm sure others will agree.

Nasher.
__________________
RIBBED For extra pleasure.
Member of the ebay Blue RIB cover club.
Member of the Bombard 380 Aerotec club
Nasher is offline   Reply With Quote
Old 10 April 2011, 14:45   #15
RIBnet admin team
 
willk's Avatar
 
Country: Ireland
Make: Redbay Boats
Length: 9m +
Engine: 370hp
Join Date: Feb 2008
Posts: 12,928
RIBase
Nasher,

I'm using Windows 7 and browsing with Chrome - no blipverts.
__________________
willk is online now   Reply With Quote
Old 10 April 2011, 14:49   #16
Member
 
Country: UK - Scotland
Make: HumberOceanOffshore
Length: 8m +
Engine: Volvo KAD300/DPX
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,962
Nothing for me either on Firefox and XP. Not that I'm disappointed, of course.
__________________
JW.
jwalker is offline   Reply With Quote
Old 10 April 2011, 14:52   #17
Member
 
Country: UK - Scotland
Town: Aberdeenshire
Boat name: Kikican
Make: Vipermax 7
Length: 7m +
Engine: F250 / FT9.9 Aux
Join Date: Nov 2006
Posts: 250
Its doing it for me each time I move around. Did it when I pressed 'post reply'./

Richard
__________________
Richard Selman is offline   Reply With Quote
Old 10 April 2011, 15:20   #18
Administrator
 
Country: USA
Town: Florianopolis, Brazil
Boat name: TBD
Length: no boat
Join Date: Dec 2010
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by Richard Selman View Post
Its doing it for me each time I move around. Did it when I pressed 'post reply'./
Richard, my apologies, this should not be happening, the issue should be fixed. Can you press F5 to force your browser to load the page and not pull from cache and report back.
__________________
Andy R is offline   Reply With Quote
Old 11 April 2011, 01:46   #19
Member
 
Country: UK - Scotland
Town: Aberdeenshire
Boat name: Kikican
Make: Vipermax 7
Length: 7m +
Engine: F250 / FT9.9 Aux
Join Date: Nov 2006
Posts: 250
Not doing it this morning - thanks.

Richard
__________________
Richard Selman is offline   Reply With Quote
Old 11 April 2011, 03:40   #20
Member
 
biffer's Avatar
 
Country: UK - England
Town: swanwick/hamble
Boat name: stormchaser
Make: custom rib
Length: 8m +
Engine: inboard/diesel
Join Date: Aug 2007
Posts: 3,848
i've had this also, i'll have a stab in the dark here, have all you guys loaded the mobile version, have you bluetooth enabled.
i turned off my bluetooth on my mobile and it hasn't come back, may be just luck or maybe i'm social enough
__________________

__________________
biffer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.