Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 13 February 2013, 11:30   #11
Member
 
Country: UK - Wales
Town: Cardigan
Length: no boat
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by biffer View Post

No only did it on the RIBnet app everything else is fine, so far it's working ok now, watch this space
You're not alone it did it to me all the time on the new iPad. Deleted and reinstalled several times, but it always does the same thing eventually. Works just fine on my iPhone though!!!
__________________

__________________
Scaramanga is offline   Reply With Quote
Old 13 February 2013, 11:35   #12
Member
 
biffer's Avatar
 
Country: UK - England
Town: swanwick/hamble
Boat name: stormchaser
Make: custom rib
Length: 8m +
Engine: inboard/diesel
Join Date: Aug 2007
Posts: 3,848
Quote:
Originally Posted by Scaramanga View Post

You're not alone it did it to me all the time on the new iPad. Deleted and reinstalled several times, but it always does the same thing eventually. Works just fine on my iPhone though!!!
The same here
__________________

__________________
biffer is offline   Reply With Quote
Old 13 February 2013, 13:44   #13
Member
 
Country: UK - England
Length: no boat
Join Date: Mar 2012
Posts: 119
Quote:
Originally Posted by biffer View Post
The same here
Me too Biff - same problems. Im running an Ipad 3 but deleting the app trick didn't work for me

Thanks for the last couple of days Biff. Did it cure ok in the end
__________________
CornishAvon is offline   Reply With Quote
Old 13 February 2013, 16:35   #14
Member
 
martini's Avatar
 
Country: UK - Channel Islands
Town: jersey
Boat name: Martini II
Make: Arctic 28/FC470
Length: 8m +
Engine: twin 225Opti/50hp 2t
MMSI: 235067688
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,021
Biff, they released a new updated version of the app a few days ago which cures all the problems we were having. Since you deleted the app and reinstalled it you'll now have the new version so you shouldnt have any trouble now
__________________
martini is offline   Reply With Quote
Old 14 February 2013, 03:48   #15
Member
 
biffer's Avatar
 
Country: UK - England
Town: swanwick/hamble
Boat name: stormchaser
Make: custom rib
Length: 8m +
Engine: inboard/diesel
Join Date: Aug 2007
Posts: 3,848
Quote:
Originally Posted by martini
Biff, they released a new updated version of the app a few days ago which cures all the problems we were having. Since you deleted the app and reinstalled it you'll now have the new version so you shouldnt have any trouble now
Thanks mate. I sussed that
__________________
biffer is offline   Reply With Quote
Old 14 February 2013, 08:51   #16
Member
 
Country: UK - England
Length: no boat
Join Date: Mar 2012
Posts: 119
Quote:
Originally Posted by CornishAvon View Post

Me too Biff - same problems. Im running an Ipad 3 but deleting the app trick didn't work for me

Thanks for the last couple of days Biff. Did it cure ok in the end
Fixed now.
__________________
CornishAvon is offline   Reply With Quote
Old 31 March 2013, 06:08   #17
Member
 
biffer's Avatar
 
Country: UK - England
Town: swanwick/hamble
Boat name: stormchaser
Make: custom rib
Length: 8m +
Engine: inboard/diesel
Join Date: Aug 2007
Posts: 3,848
How's you're boat, have you had it out yet
__________________

__________________
biffer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 17:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.