Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 08 April 2004, 06:35   #81
Member
 
Country: Greece
Town: Gloucetsreshire
Boat name: GATO DI MARE
Make: MAR.CO
Length: 9m +
Engine: Yamaha 200Vmax
MMSI: 235027678
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,339
Send a message via MSN to Manos Send a message via Yahoo to Manos Send a message via Skype™ to Manos
Quote:
Originally Posted by John Kennett
The forum will allow you to turn your microwave on! Just go to the microwave and press the button as normal. I guarantee that the forum won't stop you!
Went to find microwave icon but couldn't and mine doesn't work still. Must be me I was never good with electrocomputermechanical things

Status icon great!! GREAT LOOK well done!!
__________________

Manos is offline   Reply With Quote
Old 08 April 2004, 08:05   #82
Administrator
 
John Kennett's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Brighton
Length: 3m +
Join Date: May 2000
Posts: 6,830
Quote:
Originally Posted by MeMe
. . . so whilst I'm at it. Why the bloody hell do people keep replying to posts with "quotes" from the previous speaker ?
It's probably because the Quote button actually said Reply. I've fixed that now

John
__________________

__________________
John Kennett is offline   Reply With Quote
Old 21 April 2004, 07:06   #83
Member
 
Country: UK - Scotland
Make: HumberOceanOffshore
Length: 8m +
Engine: Volvo KAD300/DPX
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,962
You did well last night, JK. The pages are a good bit speedier.
__________________
JW.
jwalker is online now   Reply With Quote
Old 21 April 2004, 10:07   #84
Administrator
 
John Kennett's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Brighton
Length: 3m +
Join Date: May 2000
Posts: 6,830
Excellent! Thanks for letting me know.

John
__________________
John Kennett is offline   Reply With Quote
Old 21 April 2004, 12:04   #85
Member
 
Country: UK - England
Town: Margate / Ramsgate
Boat name: Ballistic
Make: Ballistic
Length: 7m +
Engine: Yam HPDI 250
Join Date: Feb 2002
Posts: 2,835
John, the other day i was trying to edit a post by inserting a number of blank lines and i got a very strange error "invalid post specified". When i edited it slightly differently it all worked OK.

I had the same thing yesterday when i edited a post.

I guess this is not enough info for you to 'debug' but there is a gremlin lurking somewhere there.
__________________

__________________
Daniel is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.