Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 28 August 2012, 15:32   #1
Member
 
Country: UK - England
Town: Dorset & Hants
Boat name: Streaker/Orange
Make: Avon/Ribcraft
Length: 4m +
Engine: 50Yam/25 Mariner
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,551
android app problems?

My samsung is going nuts every 30 seconds telling me I have a new message ....(from tonto)

but there is nothing there from anyone ..am now up to 8 notification on the phone !!!

HELP!!!!

Can someone in power see whats goingon ...I Have logged on to laptop, but nothing showing in PMs, tried logging out and in again ...still the same ...

Am on good wifi on phone and laptop....( now 10 notifications )

PLEASE HELP
__________________

__________________
PeterM is offline   Reply With Quote
Old 28 August 2012, 15:49   #2
Member
 
Country: UK - England
Town: Dorset & Hants
Boat name: Streaker/Orange
Make: Avon/Ribcraft
Length: 4m +
Engine: 50Yam/25 Mariner
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,551
Now 15 ...going to uninstall the app soon...
__________________

__________________
PeterM is offline   Reply With Quote
Old 28 August 2012, 15:52   #3
Member
 
Country: UK - England
Town: Stourbridge
Length: 3m +
Engine: Outboard
Join Date: Aug 2012
Posts: 31
Try uninstalling the app and re installing if you want to try it
again
__________________
Jenson is offline   Reply With Quote
Old 28 August 2012, 15:58   #4
Member
 
Country: UK - England
Town: Dorset & Hants
Boat name: Streaker/Orange
Make: Avon/Ribcraft
Length: 4m +
Engine: 50Yam/25 Mariner
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,551
Quote:
Originally Posted by Jenson View Post
Try uninstalling the app and re installing if you want to try it
again
Going to ..but there must be a reason why its suddenly telling me I have a message ....or is it just magic ( like the rest of the web) .
__________________
PeterM is offline   Reply With Quote
Old 28 August 2012, 16:01   #5
Member
 
Country: UK - England
Town: Stourbridge
Length: 3m +
Engine: Outboard
Join Date: Aug 2012
Posts: 31
You might have a virus or the app is corrupt. I would back everything up with Samsung kies if you haven't already in case you need to wipe your phone
__________________
Jenson is offline   Reply With Quote
Old 28 August 2012, 16:10   #6
Member
 
Country: UK - England
Town: Dorset & Hants
Boat name: Streaker/Orange
Make: Avon/Ribcraft
Length: 4m +
Engine: 50Yam/25 Mariner
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,551
Quote:
Originally Posted by Jenson View Post
You might have a virus or the app is corrupt. I would back everything up with Samsung kies if you haven't already in case you need to wipe your phone
yep lost me there ...I can tell you how a boat , car or plane works and is put together , but ask me to back anything up and I think car, not corrupt app.

I'll go with turning it off then on again and at a push, uninstall & reinstall...

sorry..... kies ?? no idea .............
__________________
PeterM is offline   Reply With Quote
Old 28 August 2012, 16:32   #7
Member
 
Country: UK - England
Town: Stourbridge
Length: 3m +
Engine: Outboard
Join Date: Aug 2012
Posts: 31
Haha. Nice one
Let me know of turning off/on doesn't work.
__________________
Jenson is offline   Reply With Quote
Old 28 August 2012, 17:07   #8
RIBnet admin team
 
Poly's Avatar
 
Country: UK - Scotland
Boat name: imposter
Make: FunYak
Length: 3m +
Engine: 2 stroke YAM 20 HP
MMSI: 235089819
Join Date: Sep 2005
Posts: 10,114
Pete,

Mine is behaving normally so its not a systematic failure.

Certainly rebooting the device is a good start. Logging in on the web and deleting tonto's message might be worth a try since that is causing the issue. However I believe out of all the problems we've ever had with the App they have all been fixed by uninstalling and reinstalling.

I don't have access to any error info about your account, but probably even technical admin doesn't get much error info. In another world the only debug info I can get from a mobile app is by plugging the phone in to my computer with the developer tools on it.
__________________
Poly is offline   Reply With Quote
Old 07 October 2012, 14:09   #9
Member
 
kerny's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Ashton-under-Lyne Lancs
Boat name: IMOGEN
Make: Air-Craft 5.4
Length: 5m +
Engine: Etec 60
MMSI: 235087492
Join Date: May 2010
Posts: 7,040
RIBase
Send a message via Skype™ to kerny
My phone has started doing the same but just now and then over the week. I keep getting notifications saying I have a message from someone on ribnet, also when I do have a pm eg message from mick its actually maximus I will try uninstalling it and see if it works.
__________________
Member of S.A.B.S. (Lancashire Division)
kerny is offline   Reply With Quote
Old 07 October 2012, 14:21   #10
RIBnet supporter
 
mick's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Wakefield
Boat name: Bouncer
Make: Redbay Stormforce
Length: 6m +
Engine: 2x Honda 90Hp
MMSI: 235025718
Join Date: Jun 2009
Posts: 3,984
Quote:
Originally Posted by kerny
My phone has started doing the same but just now and then over the week. I keep getting notifications saying I have a message from someone on ribnet, also when I do have a pm eg message from mick its actually maximus I will try uninstalling it and see if it works.
Told you to get an iPhone
__________________
mick is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.