Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 11 August 2006, 03:42   #1
Member
 
Country: UK - N Ireland
Town: Redbay
Boat name: Cuchulainn
Make: Redbay
Length: 10m +
Engine: 2 x Yam ME432 315hp
Join Date: Aug 2004
Posts: 16
Help! Unusual Computer Problem

At home I have a stand alone PC and two laptops all on a wireless network. They all work fine and internet connection is 100% except when I want to log on to the Redbay website. The computer defaults to a web page at 27th September 2005. Its the same on all three computers. I have tried resetting Explorer to automatically update sites and look for the most recent page but it wont. If someone sends me a link to new content on the Redbay site the page comes up as unavailable. All other sites are fine.

Anyone any idea why it is only the Redbay site that will not update and any suggestions as to what I can do to correct it.
__________________

__________________
Cuchulainn is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2006, 03:58   #2
Member
 
Country: Other
Town: Hayle, Kernow
Boat name: Spare RIB
Make: Narwhal
Length: 5m +
Engine: 130 Yam Outboard
Join Date: Mar 2005
Posts: 642
Have you tried this.

http://www.microsoft.com/windows/ie/...learcache.mspx

Shaggy
__________________

__________________
Shaggy is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2006, 04:16   #3
Member
 
Country: UK - N Ireland
Town: Redbay
Boat name: Cuchulainn
Make: Redbay
Length: 10m +
Engine: 2 x Yam ME432 315hp
Join Date: Aug 2004
Posts: 16
Yep!
Tried all of that. Every other page loads up to the latest page but not Redbay Boats.
__________________
Cuchulainn is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2006, 04:28   #4
Member
 
Country: UK - England
Town: Poole
Length: no boat
Join Date: Jul 2001
Posts: 673
Do you use the PC to build the RedBay site?
__________________
MarkWildey is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2006, 04:48   #5
Administrator
 
John Kennett's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Brighton
Length: 3m +
Join Date: May 2000
Posts: 6,830
It's weird that it's happenning from all the PCs. Does your router have an inbuilt proxy server or cache? Do you have a local web server or DNS server running for some reason?

When the old page loads, does it show the correct URL in the address bar?

John
__________________
John Kennett is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2006, 05:43   #6
Member
 
Country: Ireland
Join Date: Dec 2001
Posts: 5
Hi Tim,

Have you tried using a laptop on another internet connection? The next time your here you can log unto our network.

The other question is who is your internet provider, by any chance is it UTV? Another customer has had a similar problem. Our site was previously hosted by UTV but their service was awful and it was very expensive so we changed hosts ... that was during October 2005. From talking with the other customer, I came to the conclusion that UTV have held it on a cache on their system, just to be extra awkward to its customers.

The direct link to our site is: http://domain1026518.sites.fasthosts.com/

Try that, it might work! If that doesnt work I can't think of anything else, other than change ISPs!
__________________
www.redbayboats.com
Corryvreckan is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2006, 05:49   #7
Member
 
Country: UK - N Ireland
Town: Redbay
Boat name: Cuchulainn
Make: Redbay
Length: 10m +
Engine: 2 x Yam ME432 315hp
Join Date: Aug 2004
Posts: 16
Guess what, I am with UTV and they are the service provider which would explain why its the same on all computers at home even the laptops. I will ring them this morning and try to get it sorted.

You know how it is Gary, people calling in at home and want to see the new boat.
__________________
Cuchulainn is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2006, 05:52   #8
Member
 
Country: Ireland
Join Date: Dec 2001
Posts: 5
Did the direct link work?

I'm going to write to UTV today and tell them to sort their act out, anyone having UTV as their ISP will be thinking we haven't built any boats since last year!
__________________
www.redbayboats.com
Corryvreckan is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2006, 06:00   #9
Member
 
Country: UK - N Ireland
Town: Redbay
Boat name: Cuchulainn
Make: Redbay
Length: 10m +
Engine: 2 x Yam ME432 315hp
Join Date: Aug 2004
Posts: 16
I'm at work so testing the link here will not solve the problem but i got through to UTV and they used to host your site and guess when you left them, 27th September 2005, so what did they do, they shut down your site at that date.

they have promised to release the site within 12 hours.

Sue the feckers! I know hundreds of people who wanted to buy a boat but couldnt get onto the site.
__________________
Cuchulainn is offline   Reply With Quote
Old 11 August 2006, 06:18   #10
Member
 
Country: Ireland
Join Date: Dec 2001
Posts: 5
Thanks for that. We you consider that we advertise our second hand boats on our site, and also the new webshop, and that a substantial number of potential customers may be on UTV and unable to access these, that does amount to something quite serious on their part...
__________________

__________________
www.redbayboats.com
Corryvreckan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 19:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.