Reply
 
Thread Tools Search this Thread
 
Old 18 May 2008, 15:00   #71
Member
 
Hightower's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Fareham
Length: 6m +
Join Date: Sep 2003
Posts: 7,855
I'm having problems this evening, is anyone else?
__________________

__________________
Andy

Looks Slow but is Fast
Member of the ebay Blue RIB cover club.
Hightower is offline   Reply With Quote
Old 18 May 2008, 15:20   #72
Member
 
Country: UK - England
Town: Enfield/Switzerland
Boat name: Zonneschijn II/Vixen
Make: Shakespeare/Avon
Length: 7m +
Engine: Evin' 175 DI /Yam 90
MMSI: 235055605
Join Date: May 2006
Posts: 1,418
yep - seems to be down
__________________

__________________
Neil Harvey is offline   Reply With Quote
Old 19 May 2008, 07:21   #73
Member
 
Country: UK - England
Length: 5m +
Join Date: May 2007
Posts: 60
Quote:
Originally Posted by matt h View Post
steve, i have given up, whats happening?????????????????????????

We have two new developers who are working very hard to get the site up to speed. We are getting close.
__________________
Boats is offline   Reply With Quote
Old 19 May 2008, 07:22   #74
Member
 
Country: UK - England
Length: 5m +
Join Date: May 2007
Posts: 60
Quote:
Originally Posted by Neil Harvey View Post
yep - seems to be down
All of our servers were down, not just BoatsandOutboards were affected, the site is back up now. Sorry for those of you who could not get on yesterday.
__________________
Boats is offline   Reply With Quote
Old 19 May 2008, 15:38   #75
Member
 
Country: UK - England
Town: Poole
Boat name: Exodus
Make: Tohatsu
Length: 7m +
Engine: Evinrude 150
Join Date: May 2007
Posts: 275
Think what ever was causing the problem ain't quite fixed. Tried tonight with both explorer and firefox. Given up and gone looking elsewhere.
__________________
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former --- Albert Einstein
Into The Blue is offline   Reply With Quote
Old 19 May 2008, 17:29   #76
Member
 
Hightower's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Fareham
Length: 6m +
Join Date: Sep 2003
Posts: 7,855
Quote:
Originally Posted by Into The Blue View Post
Think what ever was causing the problem ain't quite fixed. Tried tonight with both explorer and firefox. Given up and gone looking elsewhere.
Yeh, know what you meen. Been trying to post an Ad since yesterday
__________________
Andy

Looks Slow but is Fast
Member of the ebay Blue RIB cover club.
Hightower is offline   Reply With Quote
Old 19 May 2008, 17:59   #77
Member
 
Richard B's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Devon
Boat name: White Ice
Make: Ranieri
Length: 5m +
Engine: Suzuki 115hp
Join Date: Jul 2002
Posts: 5,015
Quote:
Originally Posted by Boats View Post
All of our servers were down, not just BoatsandOutboards were affected
So they weren't exclusively your then servers were they?
Richard B is offline   Reply With Quote
Old 19 May 2008, 18:09   #78
Administrator
 
John Kennett's Avatar
 
Country: UK - England
Town: Brighton
Length: 3m +
Join Date: May 2000
Posts: 6,830
I think he probably meant all the Friday Holdings Ltd web sites. They've got a few now . . .

John
__________________
John Kennett is offline   Reply With Quote
Old 20 May 2008, 03:58   #79
Member
 
Country: UK - England
Length: 5m +
Join Date: May 2007
Posts: 60
Quote:
Originally Posted by John Kennett View Post
I think he probably meant all the Friday Holdings Ltd web sites. They've got a few now . . .

John
John is correct!

We have had a bit of a spring clean on the server over night and it does seem to loading much faster this morning, let me know how you guys are finding it?

Stephen
__________________
Boats is offline   Reply With Quote
Old 20 May 2008, 04:56   #80
Member
 
Country: UK - England
Town: Aylesbury
Length: no boat
Join Date: Jul 2006
Posts: 345
Try Safari (for everything, esp websites which are heavy on thumbnail images - ebay, b&o etc.)

Apple were advertising it as the 'worlds fastest browser' a few weeks ago but now changed it to 'the worlds best' whatever that means. All I know is between my office using a G4 dual processor mac, which gets a fairly consistent 6.5 - 7mbs connection and at home where the speed varies a lot but probably averages around 4/5 on a basic dell inspiron wireless laptop - Safari on both machines is undoubtedly the quickest.

I have Netscape, Firefox and IE (IE v.old on mac now) and Safari on both the pc and Mac loads sites with intensive images sometimes instantly but drastically quicker than the competition.

Boats and Outboards in Firefox at my office loaded to completion (every last item) this morning in 8seconds (2/3secs of that was blue screen) and Safari did the same in 4 with maybe 1 second on blue screen.

http://www.apple.com/safari/
__________________

__________________
________________________________________
May the force be with you. But mostly with me.
wavecrosschris is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 16:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.